Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Käy toki sisään...

... pokémonaiheiselle tarinasivustolle, joka kantaa nimeä Lonely Soul. Joo, nimi on itsessäänkin jo aika masentava, mutta ei anneta sen häiritä. 

Lyhyesti selitettynä LS on sivusto, jonne tulen kirjoittamaan hoitotarinoitani pokémonhoitola Sono Fleuriin. Jos kun pääsen sinne hoitajaksi.

Tervetulleeksi sinut toivottaa,

 
Päivitetty viimeksi 30.08.2015.

Linkitä meidät

 

Meidät on listattu

  

TUOREIMMAT PÄIVITYKSET

30.08.2015. || Tasan kuukausi nyt sivujen teosta, mutta näköjään Sono Fleur ei tule valmistumaan pitkään aikaan. Eli tällä hetkellä LS on käyttämättömänä odottamassa sitä oikeaa hoitolaansa. 

30.07.2015. || Viimeistelin sivut itse asiassa viime yönä, mutta tänään voisin sanoa koko sivun olevan valmis. Voisihan sitä valmiiksi kirjoittaa tarinoita muista aiheista (eli eri ihmisistä ja pokémoneista), sillä aikaa kun Sono vielä valmistuu. Yksi tarina kirjoitettu ja uutta pukkaa.


 

Pokémon © 2002-2015 Pokémon. © 1995-2015 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc. TM, ® and Pokémon character names are trademarks of Nintendo. We do not own, do not work with, or are any part of any of the owners or creators of Pokémon. This is just an unofficial fansite.

©2019 Lᴏɴᴇʟʏ Sᴏᴜʟ - suntuubi.com