Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Roskaa, roskaa... ?

Täältä löytyy talooni kertyneet paperit ja muut muka tärkeät asiat. Siitä vaan, selaile sitä pinoa ihan rauhassa...

SIVUINFO

Nimi Lonely Soul

Osoite http://www.lonelysoul.suntuubi.com/

Kategoria(t) pokémon, tarinasivu

Ylläpitäjä Nath

Luotu 29.07.2015.

YSTÄVYYDET

Linkinvaihtajat 4/7

~ pokémontarinasivu Devil

~ pokémonhoitola Sono Fleur

~ pokémontarinasivu Illuminated

~ pokémontarinasivu Miracles Happens

TEKIJÄNOIKEUDET

Grafiikan & buttonien kuvat © Renders-Graphiques

CSS-koodit © Viimakoura, muokannut Nath

Animaatiot © PokéCheck

Pokémonien kuvat © Marriland

Taustakuva © Backgroundlabs

Muu ulkoasu ja tekstit © Nath

NATH IN REAL LIFE

Tämä osio saattaa räjäyttää mielesi.

Olen nimittäin oikeasti sukupuoleltani tyttö. Kyllä, luit oikein. Olen jo kauan halunnut esiintyä poikana edes jossakin. Idea tuli noin puoli vuotta sitten, pari päivää sen jälkeen kun palailin virtuaalimaailmaan ja aloin hoitamaan eräällä virtuaalitallilla (heppatyttö, nääs). Siellä oli pari poikaa hoitamassa. Hoidan siellä yhä, mutta en viitsi vaihtaa nimeäni enää näin pitkän ajan jälkeen.

Mennäänpäs sitten ihan oikeaan asiaan.

Olen 16-vuotias, diabetesta sairastava tavallinen tyttö Länsi-Suomesta. Harrastuksissani ei ole hehkuttamista; lähinnä vain istun kotona koneella ja piirrän, saatan käydä ratsastustunneilla ehkä 2 kertaa vuodessa.
Lemmikkieläinten virkaa toimittavat talomme 2 sisäkissaa, jotka ovat kyllä syötävän suloisia. :D Ja joskus todella tyhmiä. Lemmikki on omistajansa näköinen... 

Luonteeltani olen ujo ja vaikeasti lähestyttävä - en nimittäin juuri tämän ujouden takia uskalla paljoa puhua vieraille tai tutustua kehenkään. Ystävien kesken olen hiljainen ja enemmän sellainen sivustaseuraaja. Ystävänä olen uskollinen ja jaksan jutella mistä aiheesta tahansa - autoista, hevosista, pokémoneista, suhteista - kaikki sopii! Pystyn pitämään salaisuuksia enkä juorua ystävistäni. Vihaan pienistä asioista suuttumista, ne tuhoavat kaverisuhteen aivan turhaan.

Perheeseeni kuuluu kissojen lisäksi kaksi siskoa sekä vanhemmat. Isoveljeni menehtyi vajaa vuosi sitten. Starttaan lukion elokuun 11. päivä enkä ole lainkaan innostunut ideasta - koulumatkani oli koko ala- ja yläasteen ajan vajaa 2 minuuttia kävellen, nyt se saattaa venyä jopa 30 minuuttiin. Ottaisin mielelläni vielä lisävuoden yläasteella vastaan... 

Hiukseni ovat vaaleanruskeat, miltei blondit ja yltävät vähän yli olkapäitteni. Ne ovat saaneet villiintyä viime aikoina ja pian äiti niitä latvoja haluaa lyhentää. :s Olen vaaleaihoinen, supisuomalainen neiti. HUOM! En viitannut tällä mihinkään rasistiseen!

Olen aina ollut siskoistani se poikatyttö, joka ei välitä meikeistä, kynsilakoista tai muodista ynnä muusta. En tietenkään ole ainut, onneksi. :) En myöskään tykkää käyttää toppeja tai muita hihattomia julkisilla paikoilla (PALJAAN PINNAN PELKO OMG), ja on ihan järjetöntä katseltavaa nähdä nättien tyttöjen kulkevan kaduilla rinnat ja peppu paljaana... Hyih.

Nyt menee kyllä vähän asiattomien puolelle eli siirrytään näihin pokémonaiheisiin!

Pokémoneista minulla on jonkinverran kokemusta, omistan yhteensä 3 eri peliä. HeartGold VersionBlue Rescue Team ja Red Rescue Team. Rescue Team -pelit ovat siskojeni ja HeartGold minun (höhöö, en siis tiedä mitään uusista X, Y tai Shiny -jutuista sun muusta). Olen pelaillut omasta pelistäni (kai) kaikki salit läpi enkä ole nintendooni koskenutkaan vähään aikaan, saatika sitten tähän pokémonpeliini. 
Minulla on myös melko iso pino pokémonkortteja ja -kiekkoja sekä -figuureita (niistä poképallokarkeista, joita myytiin joskus 5 vuotta sitten ? :D).

Lempipokémoneja minulla ei oikeastaan ole, mutta lemppareitani ovat ne, jotka kävelevät neljällä jalalla ja ovat vähän kuin kissoja tai koiria. Aika hassua, eikö? :D Myös vesipokémonit ovat erityisesti mieleeni - ja tietenkin jää. Eli en viitsi tähän listata lemppareitani, kun niitä voisi löytää kymmeniä... :) 

Loppukevennykseksi voisin tässä vielä sanoa, että netissä olen pyörinyt 5-6 vuotta, eri nimillä ympäriinsä. Kuka tietää, kenties olet minut nähnytkin jossakin toisella sivulla tietämättäsi....

Pokémon © 2002-2015 Pokémon. © 1995-2015 Nintendo/Creatures Inc./GAME FREAK inc. TM, ® and Pokémon character names are trademarks of Nintendo. We do not own, do not work with, or are any part of any of the owners or creators of Pokémon. This is just an unofficial fansite.

©2019 Lᴏɴᴇʟʏ Sᴏᴜʟ - suntuubi.com